Träningsresa för hela laget

Det är många idrottslag som åker iväg på en träningsresa under vintern. Vanliga destinationer är Portugal och Spanien. Det är smällkall vinter och du länkar efter sol, värme och att få börja träna utomhus på allvar. Varför inte höra med resten av ditt lag om ni inte ska åka på träningsresa till värmen?

Intensiv träningsvecka

Det finns många positiva effekter med att åka på en träningsresa tillsammans som lag. Genom att åka tillsammans kan ni träna hur mycket ni vill – både er lagsport, men också andra sporter. Ni kan träna kondition på stranden eller längst med gator som inte är halkiga. Ni kan också hyra cyklar och ta en tur längst svindlande vägar i bergen; bada både i havet och poolen och självklart också träna er egen lagidrott. Träningsresor fungerar för nästan alla sporter, både fotboll, tennis och löpning, men också sporter som ishockey och innebandy om ni fokuserar på kondition och muskler.

Gemenskap

En vecka tillsammans som ett lag kommer inte bara att stärka er fysiskt, utan också som grupp. Ni får lära känna varandra på djupet, skapa gemensamma minnen och många skratt. Genom att träffas på nya sätt, dela rum, äta alla måltider och testa nya sporter som bergklättring och dykning, kommer laget att få en annan dynamik när det kommer tillbaka.

cocktail